Sıcaklıklar düşüyor: İstanbul’da yağış beklentisi

neohaber
1 Dk Okuma Süresi

Ekim ayına giriş yapılmasıyla birlikte yaklaşan soğuk havaların habercisi olan yağışlar, İstanbul’u sarmaya hazırlanıyor. Yaz aylarından farkı olmayan sıcak havalar artık son buluyor.

Meteoroloji ve valilik uyarıyor

Dün akşam saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, İstanbul’da yağış olacağına dair açıklamada bulunmuştu. Benzer açıklama, İstanbul Valiliği tarafından da yapılarak, yurt genelinde Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkili olacağı bildirildi.

Yapılan açıklamalara göre, hava bugün Trakya’dan başlayacak bir yağışla soğuyacak ve hafta sonu serin ve yağışlı geçecek.

Cumartesi gününden itibaren ise, bölgenin tamamında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir